ESPA 2014-2020

Συσκευή απολύμανσης αέρα Vianelk

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αξιοποιώντας την υπεριώδη ακτινοβολία του φάσματος UV-C (253,7 nm), η οποία είναι μία αποτελεσματική, οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον ακτινοβολία που προσβάλλει απευθείας το RNA κάθε μικροοργανισμού, η συσκευή της “VIANELK” εξουδετερώνει έως και το 99,9% των γνωστών αερομεταφερόμενων βακτηρίων και ιών, την ανάπτυξη μυκήτων, τις οσμές, τα αλλεργιογόνα και τις πτητικές οργανικές ενώσεις, και περιορίζει τη μετάδοση των ιογενών και βακτηριακών λοιμώξεων χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών, βιολογικών φίλτρων και άλλων υφιστάμενων συστημάτων δρώντας αποτελεσματικά και κατά των κορονοϊών όπως οι SARS-CoV-1, MERS-CoV και SARS-CoV-2 ή COVID-19 (συνημμένες σχετικές μελέτες).

αποτελεσματικότητα των συσκευών της “Vianelk” κατά των μικροοργανισμών και ειδικά κατά του COVID-19 έχει επιβεβαιωθεί από το κέντρο πιστοποιήσεων και ελέγχων QUALITECH και από το εργαστήριο Υγιεινής του Ιατρικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών.

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Η UV-C ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (Βεβαίωση μη διαρροής ακτινοβολίας UV-C από το Εθνικό Κέντρο Εργαστηριακών Ελέγχων και Πιστοποίησης ΕΒΕΤΑΜ AE.)

ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΑΕΡΑ ΤΗΣ “Vianelk” ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΖΟΝ(O3). Oι ΟΖΟΝΕ-FREE λαμπτήρες UV-C (PHILIPS, OSRAM ή LEDVANCE) που χρησιμοποιούνται φέρουν ειδική κρυσταλλική επίστρωση (QUARTZ) η οποία μπλοκάρει το φάσμα της ακτινοβολίας στην οποία παράγεται το όζον το οποίο σε μεγάλη συγκέντρωση μπορεί να καταστεί επιβλαβές στην ανθρώπινη υγεία.

ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΗΣ “Vianelk” ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΑ. Το αποτέλεσμα αυτής της απολύτου ασφαλούς διαδικασίας ακτινοβόλησης UVGI και απολύμανσης του συνεχώς ανακυκλούμενου αέρα είναι η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ του χώρου στον οποίο θα τοποθετηθεί η συσκευή.

Οι συσκευές απολύμανσης αέρα της “Vianelk” διαφέρουν ριζικά από τις συσκευές ΣΤΙΓΜΙΑΙΑΣ αποστείρωσης με εμφανείς λαμπτήρες UV-C, οι οποίες χρησιμοποιούνται κυρίως στην στιγμιαία αποστείρωση των διαφόρων αντικειμένων σ’ ένα χώρο και ενέχουν σοβαρούς κινδύνους υγείας στην περίπτωση που κάποιος εκτεθεί στην ακτινοβολία τους.

Οι συσκευές της “Vianelk” επιτυγχάνουν να περιορίσουν τη μετάδοση των ιογενών και βακτηριακών λοιμώξεων εφαρμόζοντας αποκλειστικά και μόνο την ακτινοβολία UV-C. Αποφεύγεται έτσι η χρήση χημικών ουσιών, βιολογικών φίλτρων και άλλων αμφιβόλου αποτελεσματικότητος και ασφάλειας υφιστάμενων συστημάτων.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ "PURE MINI" ΣΕ ΣΕ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ

Η εγκατάσταση της συσκευής PURE ΜΙΝΙ γίνεται στην οροφή η στο πλαϊνό τοίχωμα της καμπίνας του ανελκυστήρα.

Η συσκευή είναι αυτόνομη χωρίς να εξαρτάται ή να επηρεάζει οποιοδήποτε άλλο σύστημα λειτουργίας του ανελκυστήρα. Η διαδικασία εγκατάστασής της είναι σχετικά απλή και απαιτεί μόνο μία παροχή ρεύματος.

Η συσκευή απολύμανσης PURE ΜΙΝΙ είναι συμβατή με το σύστημα κλιματισμού του  ανελκυστήρα. Ιδανική είναι η τοποθέτησή της ούτως ώστε η εξαγωγή του αέρα από την συσκευή να είναι όσο το δυνατόν κοντύτερα στην αναρρόφηση αέρα του συστήματος κλιματισμού ώστε αυτό να δρα βοηθητικά στην διάχυση του καθαρού αέρα.

Η συσκευή είναι ιδιαιτέρως ενισχυμένη σε όλα τα σημεία της και ασφαλίζει στο σημείο τοποθέτησής της ώστε να μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτή μόνο εξειδικευμένο προσωπικό.

Η συσκευή μπορεί να λειτουργεί είτε με διακόπτη, είτε συγχρόνως με τον φωτισμό του ανελκυστήρα.

Η συσκευή PURE ΜΙΝΙ είναι κατασκευασμένη με έμφαση στην μέγιστη απολύμανση του αέρα σε κάθε ανακύκλωση του. Οι λαμπτήρες UV-C που χρησιμοποιούνται επιτυγχάνουν άνω του 99% απολύμανση του αέρα σε κάθε ανακύκλωσή του.

Η λειτουργία της κατά την διάρκεια της κίνησης του ανελκυστήρα και ενώ υπάρχουν άτομα σ'αυτόν είναι απολύτως ασφαλής.

Η συσκευή δεν χρειάζεται συντήρηση πριν συμπληρωθούν 10.000 ώρες λειτουργίας της. Τότε θα πρέπει να αντικατασταθούν οι λαμπτήρες UV-C με καινούριους. Επίσης, ανάλογα την επιβάρυνση του αέρα με σκόνη θα πρέπει να γίνεται ένας περιοδικός εσωτερικός καθαρισμός της συσκευής.

Υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης της συσκευής σε οποιουδήποτε τύπου και μεγέθους ασανσέρ, έως 10 τ.μ.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διαστάσεις 14 Χ 11 Χ 42

Βάρος 2.8 κιλά

Τάση ( V / Hz ) 220 / 50 - 60

Ισχύς 25

Κάλυψη χώρου 10 τ.μ

Επίπεδο θορύβου 35 db

Λαμπτήρες 2

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Αποτελεσματικότητα κατά ιών, βακτηρίων, μυκήτων (πιστοποίηση Πανεπιστ.Πατρών και QUALITECH)

Απόλυτη ασφαλεια λειτουργίας (εργαστηριακή βεβαίωση ΕΒΕΤΑΜ)

ΣΥΝΕΧΗΣ απολύμανση του αέρα

ΟΖΟΝΕ-FREE λαμπτήρες UV-C

Λύση στην αυξημένη μεταδοτικότητα των ιογενών και βακτηριακών λοιμώξεων στους ανελκυστήρες

Πραγματική και διαρκής αίσθηση καθαριότητας του αέρα του εσωτερικού των ανελκυστήρων

Ελληνική κατασκευή (ISO 9001, ISO 13485, ISO 14001, ISO 22301)

Εύχρηστο

Οικονομικό

Δημιουργεί μια αίσθηση ασφαλούς περιβάλλοντος εντός των ανελκυστήρων

Παρέχει εξασφάλιση έναντι μελλοντικών αντίστοιχων επικίνδυνων καταστάσεων (πανδημιών).

Συνδεθείτε για να δείτε τιμή και διαθεσιμότητα.

Κατασκευαστής

Έχετε κάποια ερώτηση για αυτό το προϊόν;
  • 210 61 27 133
  • 693 22 77 862
  • b2b@vianelk.gr